Αφού είδαν και απόειδαν με τα SMS και τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα που έφεραν αυτά, στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό σκέφτηκαν να βρουν άλλη λύση για να γλιτώσουν από τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο. Έτσι, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή, ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας για τον λογαριασμό σωτηρίας που άνοιξε με πρωτοβουλία του προέδρου, Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με πρωτοβουλία του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, Αχιλλέα Μακρόπουλου, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος κάνει πράξη την επιθυμία του κόσμου του και από σήμερα ανοίγει «Λογαριασμό Σωτηρίας & Δύναμης» στην τράπεζα Alpha Bank.

Αυτή η κίνηση αγάπης, πάνω από όλα, έχει σκοπό να ενεργοποιήσει τον απλό παναθηναϊκό φίλαθλο, να νιώσει ότι είναι μέρος του συλλόγου, να αισθανθεί ότι δίνει τη δική του λύση στο πρόβλημα, συμβάλλοντας, παράλληλα, στη σωτηρία του Παναθηναϊκού ΑΟ, ώστε να βγει σιγά σιγά από το οικονομικό αδιέξοδο.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και κανένας δεν περισσεύει. Χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων και ιδέες που θα δώσουν «ανάσα» στον ιστορικό σύλλογό μας. Ιδέες του ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ μας, που θα υλοποιούνται στο έπακρο, αφού στόχο θα έχουν ένα βιώσιμο σύλλογο με ισόβιους πρωταθλητές σε όλα τα σπορ.

Παρακαλούμε όλες και όλους του φίλους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν ακόμα μια προσπάθεια μας.

Ο αριθμός λογαριασμού στην ALPHA BANK είναι:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 344 00 2002 00 1498
IBAN: GR97 0140 3440 3440 0200 2001 498».

πηγή: sportfm