Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά στο Champions League εξέφρασε ο Αλεξάνταρ Κάταϊ σε συνέντευξή του στη σερβική εφημερίδα «Zurnal», που δημοσιεύει σήμερα η Sportday.

Ο 20χρονος χαφ παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόταση για την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στο οικονομικό σκέλος. «Καμία επικοινωνία» τονίζει ο αθλητικός διευθυντής της Βοϊβοντίνα, Μίοντραγκ Πάντελιτς. Υπογράφει σήμερα ο Φέισα.

«Ξέρω ότι με θέλει ο Ολυμπιακός. Ξέρω επίσης ότι έχει κάνει επίσημη πρόταση, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί δεν γνωρίζω».

-Σε ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός;
«Προφανώς. Θα ήταν τέλειο να συνεχίσω την καριέρα μου στον πιο δημοφιλή σύλλογο στην Ελλάδα που συμμετέχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

-Σε μια πρόσφατη συνέντευξή σου είπες ότι σε γοητεύει το Τσάμπιονς Λιγκ.
«Άλλο πράγμα να το βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο πράγμα να συμμετέχεις. Όταν παίζει τέτοιους αγώνες σε βλέπει όλη η Ευρώπη».

-Όμως, έχεις συμβόλαιο με τη Βοϊβοντίνα.
«Ναι, για ακόμα δύο χρόνια. Οπότε χωρίς τη συγκατάθεση της Βοϊβοντίνα δεν μπορεί να γίνει το οτιδήποτε».

-Οι Έλληνες έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός δίνει ένα εκατομμύριο, ίσως και κάποιες χιλιάδες ευρώ περισσότερα.
«Δεν ξέρω τίποτα για τα ποσά. Και είναι ένα θέμα που δεν με αφορά».

-Αλλά θα είναι σημαντικό να ικανοποιηθείς και εσύ.
«Νομίζω ότι εκεί δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα είναι πιο εύκολο να συμφωνήσω εγώ».

-Εάν δεν πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις και μείνεις στη Βοϊβοντίνα;
«Θα συνεχίσω να προπονούμαι ώστε να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν. Όπως και να ‘χει, θα είμαι μέλος της πρώτης ομάδας».

Πάντελιτς: «Καμία επικοινωνία»

Στην ίδια εφημερίδα μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της Βοϊβοντία, Μίοντραγκ Πάντελιτς, ο οποίος θέλησε να θολώσει τα νερά δηλώνοντας: «Δεν ξέρουμε τίποτα. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας». Το ενδεχόμενο να μεταγραφεί ο Κάταϊ στον Ολυμπιακό, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, αν και η περίπτωσή του μπορεί να πάρει χρόνο, λόγω των θέσεων των ξένων.

Παρουσιάζεται ο Φέισα

Το τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος θα παρουσιαστεί επισήμως στις 13:00. Ο Σέρβος μέσος πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές, αλλά και τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, το οποίο ήταν και το μόνο που δεν ολοκλήρωνε μέχρι σήμερα τη μεταγραφή. Ο 23χρονος μέσος θα αμείβεται με 400.000 ευρώ περίπου το χρόνο, ενώ η ομάδα του θα πάρει ένα ποσό περί τα 2.5-3 εκατομμύρια ευρώ.

Έπεσαν οι απαιτήσεις για Σάντσες

Μπορεί στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας να έχουν «πέσει με τα μούτρα» στα υποθέσεις των Φέισα και Κάταϊ, ωστόσο, δεν αφήνουν πίσω κι εκείνη του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος αποτελεί και το διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Η Βαλενσιέν φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θεωρείται διαπραγματεύσιμο από τον Ολυμπιακό, αν και η επίσημη πρότασή του είναι των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Το πιθανότερο είναι αν βρεθεί άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» στην Γαλλία και ανάλογα από τις προθέσεις του γαλλικού συλλόγου θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr