Τα «δίχτυα» του στην σερβική αγορά φαίνεται πως έχει απλώσει για τα καλά ο Ολυμπιακός, αφού μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα ετοιμάζεται να πάρει και δεύτερο παίκτη από τη συγκεκριμένη αγορά.

Το ταξίδι του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πριν από ένα περίπου μήνα, στην πατρίδα του για να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου της χώρας μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού μετά τον Φέισα, στον Ολυμπιακό έχουν βάλει στο στόχαστρό τους κι άλλους παίκτες από την πρώην Γιουγκοσλαβική αγορά.

Ένας από τους βασικούς στόχους είναι ο Πέταρ Γκρμπιτς, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Παρτιζάν αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας. Η περίπτωση του 22χρονου επιθετικού είναι παρεμφερής με του Φέισα, αφού είναι σε μικρή ηλικία και αποτελεί επένδυση για το μέλλον, ενώ στα συν για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι και το γεγονός ότι έχει μάνατζερ τους ίδιους που εκπροσωπούν και τον Φέισα.

Εκτός βέβαια από τον Γκρμπιτς, στου Ρέντη παρακολουθούν και τις περιπτώσεις των Μισίμοβιτς της Ντιναμό Μόσχας, Ομπράντοβιτς της Σαραγόσα, Νίνκοβιτς της Ντιναμό Κιέβου, Στίλιτς της Λεχ Πόζναν και άλλων, οι οποίοι μόνο φθηνές μεταγραφές δεν είναι, αλλά ούτε και απλησίαστοι.

Επίσης, στην «ερυθρόλευκη» λίστα είναι και το όνομα του 20χρονου μέσου της Βοϊβοντίνα Κάταϊ, μέλους της εθνικής Ελπίδων της χώρας, τον οποίο παρακολουθεί και η Γιουβέντους, αλλά και του 17χρονου, Τζόρτζεβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr