Μεταγραφικά τερτίπια των μάνατζερ υποστήριξε ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ, ότι είναι όλα όσα ακούγονται για πρόταση του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Σάντσες. Εντελώς αντίθετες ήταν οι δηλώσεις του Κολομβιανού μέσου, ο οποίος τόνισε ότι η γαλλική ομάδα θα απαντήσει μετά το Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει την πρώτη Ιουλίου. Σήμερα στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Φέισα για να «κλείσει» τη μεταγραφή.

«Δεν έχουμε επίσημη προσφορά από τον Ολυμπιακό. Όλα όσα ακούγονται είναι δουλειά των μάνατζερ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και μάλιστα κάποιες είναι πιο μπροστά από τον Ολυμπιακό, διότι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι, πάντως πολλές ομάδες ενδιαφέρονται. Δεν θέλω να πω για τα χρήματα, ο Κάρλος όμως είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Εγώ, πάντως, δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό» ήταν τα λόγια του Ντεκουριέρ στη Sportday, στην οποία όμως ο Σάντσες είπε:

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση. Δεν νομίζω, πάντως, ότι έχουν διάθεση να με δώσουν με 2,5 εκατομμύρια. Η Βαλανσιέν θα αποφασίσει μετά το Κόπα Αμέρικα».

Η περίπτωση του 25χρονου χαφ αναμένεται να περάσει σε πρώτο πλάνο μόλις ολοκληρωθεί του Φέισα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Γάλλοι ζητούν περίπου 4. Αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις της η Βαλενσιέν, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει τα θέμα και για το λόγο αυτόν, άλλωστε, στου Ρέντη έχουν ήδη κάνει τον προγραμματισμό τους για άλλες περιπτώσεις πλην του Κολομβιανού.

Έρχεται ο μάνατζερ του Φέισα

Τις τελευταίες λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα στον Ολυμπιακό, αναμένεται να διευθετήσουν σήμερα Ολυμπιακός και μάνατζερ του παίκτη. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει τόσο με Παρτιζάν, όσο και με την πλευρά του Σέρβου χαφ, αλλά θέλουν να βάλουν δικλείδες ασφαλείας σε περίπτωση που ο 23χρονος μέσος δεν αντεπεξέλθει στα ιατρικά τεστ, κάτι που είναι λογικό να φοβούνται οι πρωταθλητές Ελλάδας, αφού ο Φέισα προέρχεται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

Όπως τόνιζαν σερβικά ΜΜΕ, η συμφωνία θα κλείσει στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων η πρώην ομάδα του, η Χάιντουκ Κούλα, θα πάρει 900.000. Ωστόσο, δεν γινόταν κάποια αναφορά για το αν θα υπάρχει κάποιο ποσό ως ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά ούτε και το ύψος αυτού.

Ακολουθούν οι αποδεσμεύσεις

Παράλληλα με τις επαφές για την απόκτηση παικτών, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα και το ποιοι θα φύγουν. Ο Βαλβέρδε έχει ξεκαθαρίσει ποιους δεν υπολογίζει και αρκετοί αναμένεται να δοθούν δανεικοί. Παίκτες όπως οι Νταρμπισάιρ, Λεονάρντο, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Επστάιν, οι οποίοι επέστρεψαν από δανεισμούς, αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναμένεται να παραχωρηθούν.

Για τον Μήτρογλου υπάρχουν προτάσεις κυρίως από Γερμανία, χώρα που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, η Γκλάντμπαχ που διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του, θα πρέπει να πάρει το αντίστοιχο ποσοστό από την πώλησή του.

Τελικές επαφές για τον δεύτερο πορτιέρο

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό έρχεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα είναι, όπως όλα δείχνουν αυτός που θα αποτελέσει το δίδυμο των πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν, ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αν τελικά δεν γίνει του «Ελέ», φαβορί είναι οι Γιακούποβιτς και Δασκαλάκης.

Προτάθηκαν Νταβίλα και Μπιγιαλόμπος

Οι δύο νεαροί Μεξικανοί μεσοεπιθετικοί, Ουλίσες Νταβίλα και Σαούλ Μπιγιαλόμπος προτάθηκαν στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος είναι γεννημένος στις 13/4/1991 και παίζει στη Γουαδαλάχαρα και ο δεύτερος στις 26/6/1991 και αγωνίζεται στην Άτλας. Αμφότεροι παίζουν ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές και πρόκειται για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις από τη Λατινική Αμερική, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Πηγή: sport-fm.gr