Συνάντηση με τους ανθρώπους της Σεβίλλης θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Μανόλο Χιμένεθ με στόχο την απόκτηση δανεικών παικτών για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Ο 47χρονος προπονητής ενδιαφέρεται πρωτίστως για τον Χουάν Κάλα για την άμυνα και τον Λαουτάρο Ακόστα για τη θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ πιθανώς να τον απασχολήσουν ο στόπερ Χοσέ Μπερνάρντο και ο Χοσέ Κάρλος ως περιφερειακός επιθετικός.

Η «Ένωση» θα επιδιώξει το δανεισμό τουλάχιστον δύο εκ των προαναφερθέντων παικτών, αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν συζητά για την πώλησή τους και είναι αμφίβολο αν θα δεχτεί έστω και να ορίσει οψιόν αγοράς τους.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι, επιβεβαίωσε πως επίκειται ραντεβού με τον Μανόλο Χιμένεθ και δείχνει έτοιμος να του εμπιστευτεί κάποια από τα ταλέντα της ομάδας. «Θα συναντηθούμε με τον Μανόλο μέσα στις επόμενες ημέρες. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον του για τον Κάλα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Μανόλο, αφού παραμένει μέλος της οικογένειάς μας. Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε», δήλωσε στο aek365.gr και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ αποτελεί καλή επιλογή και προορισμό, αφού θα παίξει και στο Europa League. Ξέρω ότι ο Μανόλο θέλει να πάρει μαζί του στην ΑΕΚ ορισμένους παίκτες της Σεβίλλης και ιδιαίτερα τον Κάλα. Για αυτό άλλωστε και θα μιλήσουμε από κοντά. Είναι πιθανό ο Κάλα να παίζει του χρόνου στην ομάδα σας. Αλλά θα μπορώ να σας πω περισσότερα μετά τις συναντήσεις που θα έχω με τον Μαρθελίνο (προπονητής Σεβίλλης) και Χιμένεθ».

Ο Χουάν Κάλα, 21 ετών Ισπανός αμυντικός, είχε 25 συμμετοχές και 4 γκολ στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα της Καρταχένα. Ο Χοσέ Μπερνάρντο, επίσης 21 ετών στόπερ με καταγωγή από την Κολομβία αλλά ισπανικό διαβατήριο, έπαιξε φέτος μία φορά στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Ο Λαουτάρο Ακόστα, 23χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός χωρίς κοινοτικό διαβατήριο, είχε 10 συμμετοχές στην Primera Division. Τέλος, ο Χοσέ Κάρλος, 24χρονος Ισπανός περιφερειακός φορ, είχε 12 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία με την Καρταχένα.

Πηγή: sport-fm.gr