Ένα γερό χαρτί (για την ακρίβεια το φύλλο του διαβατηρίου του που αναφέρει την εθνικότητα) έχει στα χέρια της η ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Λαουτάρο Ακόστα.

Όπως αναφέρεται σε ισπανικά ΜΜΕ, η θέση ξένου που (λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων) εξακολουθεί να καταλαμβάνει ο Αργεντινός αναγκάζει τη Σεβίλλη -αλλά και τους υπόλοιπους πιθανούς «μνηστήρες» στην Primera- να ανοίξουν το δρόμο στην «Ένωση».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «estadiodeportivo», πρόθεση του νέου τεχνικού της Σεβίλλης, Μαρθελίνιο ήταν να δει σε κάποιες προπονήσεις τον Ακόστα -πριν εισηγηθεί για το μέλλον του. Το γεγονός, ωστόσο, πως οι διαδικασίες που έχει κινήσει για την απόκτηση ισπανικής υπηκοότητας πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθούν πριν τον Γενάρη, αναγκάζει -όπως αναφέρεται- τους Ανδαλουσιανούς να τον θέσουν προς δανεισμό.

Ο ίδιος λόγος, δε, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να γίνει αυτό σε ομάδα της Primera -αφού δύσκολα μια τέτοια θα κάλυπτε θέση ξένου στο ρόστερ της με δανεικό παίκτη. Με την ΑΕΚ, λοιπόν, να μην έχει ανάλογους… προβληματισμούς και το ενδιαφέρον του Μανόλο Χιμένεθ ιδιαίτερα «ζεστό», δεν αποκλείεται τελικά ο Αργεντινός να βρει στην Ελλάδα την ευκαιρία να «απογειώσει» ξανά την καριέρα του.

Πηγή: sport-fm.gr