Το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Ηλίας Ζούρος το πρωί, αναχωρώντας από το Κάουνας μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων της Ζαλγκίρις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κλήθηκε από τους Λιθουανούς δημοσιογράφους να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του δεύτερου τελικού της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. «Δεν γνωρίζω τη δήλωση και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επί του θέματος. Θα τα δούμε όλα στη συνέχεια», τόνισε για το θέμα.

Όσο για το δικό του μέλλον κι αν θα επιστρέψει στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας για την επόμενη σεζόν, ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο. Απόλαυσα το χρόνο που πέρασα στη Λιθουανία. Κατακτήσαμε τρεις τίτλους κι όλα ήταν πολύ ωραία. Η Ζαλγκίρις είναι μεγάλη ομάδα και έχει εξαιρετικούς φιλάθλους, αλλά είναι θέμα διοίκησης να αποφασίσει. Θα ξέρω τη μοίρα μου την επόμενη εβδομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr