Ντοκουμέντο που… «καίει» υποστηρίζει πως έχει στα χέρια της η ΠΑΕ ΟΦΗ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κρήτη Σπορ Fm 87,6 τόσο η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και οι διοικούντες της Κρητικής ομάδας έχουν στην κατοχή τους επίσημο έγγραφο, το οποίο αποδεικνύει ότι ομάδα της Super League, η οποία έχει λάβει αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν έχει καταβάλει σε ποδοσφαιριστή δεδουλευμένα ύψους 130 χιλιάδων ευρώ.

Τα χρήματα αυτά, βάσει του εγγράφου που έχει η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ, η συγκεκριμένη ΠΑΕ της Super League εξακολουθούσε να τα οφείλει στον ποδοσφαιριστή μέχρι τις 31/12/2010 και όχι απλά δεν τα είχε εξοφλήσει, αλλά ούτε καν τα είχε ρυθμίσει, ούτε μέχρι τις 31/3/2011.

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ της Super League πήρε κανονικά το χαρτί της αδειοδότησης από την αρμόδια επιτροπή των κ.κ. Πάλη και Σμαϊλη… Το έγγραφο αυτό αναμένεται να παρουσιασθεί στην ΕΠΟ και να ζητηθούν εξηγήσεις για το πώς δόθηκε άδεια από την επιτροπή στην εν λόγω ΠΑΕ, όταν η ίδια επιτροπή δεν έλαβε υπόψη της τα αποδεικτικά πληρωμών του ΟΦΗ.

πηγή: sportfm