Τώρα κατά πόσο το παρακάτω στατιστικό στοιχείο… μετριάζει την απογοήτευση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αμφιβάλλουμε! Το σίγουρο, ωστόσο, είναι πως η μία ισοπαλία και οι δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αποτελεί τη χειρότερη επίδοση από καταβολής πλέι οφ!

Από το 2007-08 μέχρι σήμερα, στις τέσσερις χρονιές που διεξάγεται το μίνι πρωτάθλημα, η επίδοση των «πρασίνων» είναι η δεύτερη χειρότερη!

Το αρνητικό «ρεκόρ» κρατά μέχρι και σήμερα η Λάρισα. Την περίοδο 2008-09 οι «βυσσινί» είχαν χάσει όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Πρώτα με σκορ 3-2 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 0-2 από τον ΠΑΟΚ στο «Αλκαζάρ» και 3-1 από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας!

Όπως γράψαμε παραπάνω, η «φόρμα» του τριφυλλιού είναι η δεύτερη χειρότερη. Μαζί, ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα, είχε φέρει ο Άρης την πρώτη χρονιά των πλέι οφ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό, έχασαν 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και με το ίδιο σκορ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sday.gr