Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (2-1), Παναθηναϊκός και Ζεσουάλδο Φερέιρα παίζουν το μέλλον τους την Τετάρτη, κόντρα στην ίδια ομάδα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» αν δεν νικήσουν βάζουν σε ρίσκο μέχρι και τη συμμετοχή τους στο Europa League, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός, τη θέση του στον πάγκο του συλλόγου.

Να μαζέψει τα «κομμάτια» του και να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ, καλείται ο Παναθηναϊκός από σήμερα. Κανένας δεν φανταζόταν στο «τριφύλλι» πριν την έναρξη των πλέι οφ, ότι στην τέταρτη αγωνιστική η ομάδα θα πάλευε με τον Ολυμπιακό Βόλου για την τρίτη θέση και δεν θα ήταν πρώτος. Μάλιστα, αν η ΑΕΚ τελικά καταφέρει να τερματίσει πρώτη και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, η τέταρτη θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος δεν δίνει θέση για το Europa League, αφού αυτή καταλαμβάνεται από τον Ατρόμητο, από το Κύπελλο ΟΠΑΠ.

Το παιχνίδι της Τετάρτης εξελίσσεται σε αγώνα επιβίωσης για τους «πράσινους», αφού με νίκη και αποτέλεσμα που τον βολεύει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που διεξάγεται την ίδια μέρα, μπορεί να ξαναμπεί στο κόλπο της πρωτιάς, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να βολευτεί με την πρόκριση στα Κύπελλα Ευρώπης, χωρίς μάλιστα να είναι σίγουρος ότι θα την πάρει.

Εκτός όμως από την ίδια την ομάδα, το μέλλον του παίζει και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος μετράει μέρες στην Παιανία όπως τονίζει η «Sportday», ίσως έχει την τελευταία του ευκαιρία κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου να δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει το «καράβι». Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την επιβολή του σε αυτούς, κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, ο Φερέιρα θα χαιρετήσει άμεσα, με τον Γιώργο Δώνη να είναι το μεγάλο φαβορί να τον αντικαταστήσει.

Πηγή: sport-fm.gr