Πρόσκληση στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου έτσι ώστε να δώσει βροντερό «παρών» στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ. Οι Βολιώτες θέλουν να γιορτάσουν την συμμετοχή τους στην διοργάνωση των play off αλλά και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους να αγωνιστούν στο επόμενο Europa League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Φίλαθλοι,

Η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει σε μία τιμητική διοργάνωση, αυτή των play off.

Xαρείτε το, ελάτε στο γήπεδο και δημιουργήστε μία γιορτινή ατμόσφαιρα, χειροκροτήστε την ομάδα και με την παρουσία σας συμβάλλετε σε αυτήν την υπερπροσπάθεια. Ο Βόλος γιορτάζει, η ομάδα μας χτυπάει την πόρτα του Europa League. Μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή να πάει ανεκμετάλλευτη.

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν…
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως ξεκινάει από σήμερα, 10 Μαΐου 2011, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Playoffs της SUPERLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 στις 20:30, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των Playoffs της Superleague, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
• 5€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ) στις θύρες 1-12, 45 – 56 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα), 13, 14, 17, 26-28 (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα),
• 15€ στις θύρες 1-12 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα),
• 25€ στις θύρες 13,14,17,26-28 (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα) και 45-56 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα).
* Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους mini διαρκείας.
* Δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ΠΑΕ».

Πηγή: sportfm.gr