Το ότι ο Κέβιν Μιραλάς είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι γνωστό και δεδομένο. Κατά την άποψή μου ο Ολυμπιακός χτύπησε «χρυσό» το περασμένο καλοκαίρι παίρνοντας δανεικό τον Βέλγο επιθετικό.

Κανείς δεν περίμενε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να κάνει την διαφορά και σαφώς επρόκειτο για την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν που μόλις τελείωσε. Θεωρώ πως δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν, χωρίς να ξοδέψουν ένα «καράβι λεφτά».

Παίκτες με τέτοια ποιότητα κοστίζουν ακριβά και ακόμα κι αν ένας ποδοσφαιριστής είναι εγγυημένα υψηλής αξίας, δεν υπάρχει «εγγύηση» για το ότι θα μπορέσει να προσαρμοστεί και να «πιάσει» σε κάποια ομάδα. Ο Βέλγος όμως έχει ήδη καταφέρει να προσαρμοστεί και είναι αποδεδειγμένο το ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στα δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κέρδισε έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, αλλά κέρδισε και χρόνο. Ακόμα και αν οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσιζαν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον αντικαταστήσουν, αυτό δεν σημαίνει πως θα μπορούσαν να βρουν τον ιδανικό υποψήφιο σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τώρα όμως «ξεμπέρδεψαν» με το θέμα του επιθετικού κι ακόμα κι αν αποφασίσουν να αποκτήσουν έναν ακόμα φορ, δεν πιέζονται πλέον χρονικά. Με λίγα λόγια, με την θετική έκβαση της υπόθεσης Μιραλάς, ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν πολύ ποιοτικό επιθετικό, που έχει προσαρμοστεί απόλυτα και από τον οποίο ο Βαλβέρδε ξέρει καλά τι μπορεί να περιμένει. Είναι μία συμφωνία από την οποία προκύπτουν μόνο κέρδη για την ομάδα του Πειραιά.

Πηγή: sportfm.gr