Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι μοιάζουν αποφασισμένοι για το «διπλό» που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ και τα προκριματικά του Champions League.

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Παίξαμε καλή μπάλα, είμαστε πρώτοι πλέον στη βαθμολογία και συνεχίζουμε. Τώρα κοιτάμε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία εν όψει Παναθηναϊκού ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαγός μετά την επικράτηση (1-0) επί του Ολυμπιακού Βόλου.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν απειληθήκαμε καθόλου, ενώ αντίθετα είχαμε ευκαιρίες για να ανεβάσουμε το δείκτη του σκορ. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τέτοια παιχνίδια είναι γιορτή αλλά εδώ στην Ελλάδα το ξεχνάμε μερικές φορές», είπε από τη μεριά του ο Γρηγόρης Μάκος, με τον Μίτσελ να συμπληρώνει: «Δείξαμε πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Κερδίσαμε δίκαια. Δεν νομίζω πως είναι τυχαίο ότι στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχουμε μόλις μια ήττα. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι καθοριστικό».

Ο Βιθέντε Μόνχε, έστρεψε ήδη την προσοχή του στον επόμενο αγώνα των Θεσσαλών, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Σήμερα δεν παίξαμε καθόλου καλά. Η ΑΕΚ ήταν σαφώς ανώτερη. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Διαθέτουμε ένα καλό σύνολο και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Πηγή: sport-fm