Έκλεισε τη χρονιά όσο καλά την άρχισε. Ήταν η αποκάλυψη της σεζόν. Ο Βαλβέρδε τον εμπιστεύτηκε και ο Γιάννης Φετφατζίδης τον δικαίωσε, δείχνοντας την κλάση του. Σύμφωνα με τον ίδιο, όμως, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…

Τι λέει ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού για τις συμβουλές του Ιμπαγάσα, για τον προπονητή του, αλλά και για τους… δικούς του MVP.

Αναλυτικά:

Πώς αισθάνεσαι ως πρωταθλητής;
«Πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Πού αποδίδεις καλύτερα;
«Για μένα καλύτερα είναι δεξιά. Είναι γεγονός πως εκεί αποδίδω καλύτερα, αλλά φυσικά εκεί που θα με βάζει ο προπονητής θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Οι στόχοι για του χρόνου;
«Πάντα πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, αλλά και ο δικός μου. Να είμαστε καλά πάνω από όλα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλές εμφανίσεις».

Το πανηγύρισες ιδιαίτερα το γκολ…
«Το ήθελα πολύ το γκολ. Το έψαχνα πολύ. Είχα τρία δοκάρια και είχα τρελαθεί. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως. Δύο γκολ φέτος. Μια χαρά».

Θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για του χρόνου;
«Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι καλύτερος. Θα τα δώσω όλα στην προετοιμασία, επειδή είναι το παν και πιστεύω ότι θα βελτιωθώ».

Θες να ξεκαθαρίσεις για ακόμα μία φορά το θέμα με τον Βαλβέρδε;
«Ο κύριος Βαλβέρδε είναι ο καταλληλότερος για τον Ολυμπιακό. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Δείχνει διάθεση, είναι επαγγελματίας, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα παραμείνει. Δεν τίθεται ζήτημα ότι είμαι στενοχωρημένος ή τσακωμένος και τέτοια πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι κάτι τέτοιο».

Ο Ιμπαγάσα τι σου μαθαίνει στις προπονήσεις;
«Πάσες περισσότερο. Πάσες. Τον θαυμάζω. Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής, με πολύ μυαλό. Ολοι θέλουν να μοιάσουν στον Αριελ».

Οι MVP της σεζόν;
«Δύο για μένα. Κέβιν Μιραλάς, Αριέλ Ιμπαγάσα».

Πηγή: sport-fm.gr