Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναγνώρισε την υπεροχή της Θέλτα μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ εστίασε κυρίως στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Θέλτα ξέραμε ότι είναι ποιοτική, έπρεπε να κρατήσουμε τη συνοχή μας. Βρήκαμε ένα γκολ, αλλά είχαμε πάλι 10” για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε το γκολ. Μας έριξε τον ενθουσιασμό και πήρε αυτοπεποίθηση η Θέλτα.

Το δεύτερο γκολ ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, θέλαμε να κυνηγήσουμε, αλλά άνοιξαν οι χώροι και η Θέλτα είχε μεγάλες ευκαιρίες και βρήκε ένα ακόμα. Δεν μπορώ να μιλήσω για έλλειψη συγκέντρωσης. Είχαμε όλη την επίγνωση ότι η Θέλτα είναι ποιοτικός αντίπαλος. Ήταν σε άλλο επίπεδο σε σχέση με εμάς.

Θέλαμε να προκαλέσουμε σύγχυση στη Θέλτα και το πετύχαμε με το 0-1, αλλά έπρεπε στο τέλος του ημιχρόνου να διαχειριστούμε διαφορετικά την κατάσταση».