Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σε… 8χρονο κοριτσάκι και απείλησε ότι θα το σκοτώσει επειδή φορούσε φανέλα του Βινίσιους, με την αστυνομία της Ισπανίας να τον εντοπίζει και να προχωράει στη σύλληψή του, παραπέμποντάς τον πλέον στη δικαιοσύνη.

Στις 24 Σεπτεμβρίου η Ατλέτικο είχε υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μετροπολιτάνο» και σε δρόμο κοντά στο γήπεδο ένας οπαδός της είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον ενός μικρού κοριτσιού και της θείας του που το συνόδευε. Ο λόγος; Φορούσε φανέλα του Βινίσιους, του Βραζιλιάνου επιθετικού της Ρεάλ.

Ο οπαδός της Ατλέτικο, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, είχε αρχίσει να λέει διάφορα προς τη μικρή με ξεκάθαρη ρατσιστική διάθεση, λέγοντάς της κάποια στιγμή «μαύρο σκ… θα σε σκοτώσουμε» και χτυπώντας παράλληλα τη θεία της.

Η αστυνομία, επομένως, τον αναζητούσε και τελικά τον βρήκε και τον συνέλαβε, με τη δικαιοσύνη να αναλαμβάνει από εδώ και πέρα, ενώ τόσο η Ατλέτικο όσο και η Ρεάλ έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια της 8χρονης εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή τους.