Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Τσέλσι για την 25η αγωνιστική της Premier League και έμεινε στο 1-1, πράγμα που σημαίνει ότι είναι, με ένα παιχνίδι λιγότερο, στην 3η θέση, στο -4 πλέον από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο -2 από τη 2η Άρσεναλ.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις στις οποίες θα μπορούσαν να προηγηθούν, με τους φιλοξενούμενους να τα καταφέρνουν τελικά.

Στο 42′ οι Λονδρέζοι βγήκαν ωραία στην επίθεση και ο Τζάκσον γύρισε τη μπάλα για τον Στέρλινγκ που με ωραία κίνηση και τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον για το 0-1, με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο β’ μέρος η Σίτι πίεσε για την ισοφάριση και είχε τις ευκαιρίες για να τα καταφέρει αλλά ευκαιρίες και μάλιστα μεγάλες είχε και η Τσέλσι για το δεύτερο γκολ, με το οποίο ουσιαστικά θα κλείδωνε τη νίκη.

Οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ όμως για τους φιλοξενούμενους και τελικά στο 83′ ο Ρόδρι, έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή, με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, έχοντας στο 95′ μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα κόντραρε μετά τηνκεφαλιά που επιχείρησε και βγήκε κόρνερ.