Η Κηφισιά υποδέχεται την Κυριακή (11/2) τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Οζέγκοβιτς, Μπαρμπόσα και Βαφέα, με την ευθύνη να βαραίνει την ΠΑΕ αφού ξέχασε να δηλώσει πότε θα πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους.

Οι τρεις παίκτες των νεοφώτιστων συμπλήρωσαν κάρτες και η ομάδα θα έπρεπε να δηλώσει, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός, σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του ο καθένας. Η Κηφισιά, όμως, δεν το έκανε αυτό εντός της προθεσμίας, με αποτέλεσμα η Λίγκα να τους δηλώσει ως τιμωρημένους για το παιχνίδι που έρχεται, αυτό με τον Βόλο.

Το πρόβλημα είναι ότι οι νεοφώτιστοι ήθελε τους Οζέγκοβιτς, Μπαρμπόσα και Βαφέα διαθέσιμους για το συγκεκριμένο ματς, οπότε έκανε προσφυγή, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα και γι’ αυτό δεν πρόλαβε να δηλώσει εντός διορίας το πότε θα εκτίσει ο κάθε παίκτης την ποινή του.

Η προσφυγή, όμως, απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αφού αν την έκανε δεκτή θα δημιουργούσε δεδικασμένο και από εκεί και πέρα θα επικρατούσε ένα χάος σχετικά με το πότε θα έμενε εκτός κάθε παίκτης που θα συμπλήρωνε κάρτες.