Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (1/2) την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα φιλικό παιχνίδι που προαναγγέλθηκε σαν… Last Dance, σαν η τελευταία μονομαχία δηλαδή του Αργεντίνου με τον Πορτογάλο, αλλά τελικά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ένα φιλικό ματς ανάμεσα στην Ίντερ Μαϊάμι και την Αλ Νασρ δεν θα απασχολούσε κανέναν. Ούτε καν τους οπαδούς των δύο ομάδων. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, βέβαια, οι δύο ομάδες δεν θα είχαν στις τάξεις τους Μέσι και Ρονάλντο, αλλά τους έχουν.

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο ο διεθνής Τύπος να ανυπομονεί για την αναμέτρηση των Αμερικανών με τους Σαουδάραβες αφού ο πλανήτης θα έβλεπε για ακόμη μία φορά, τελευταία, τον Αργεντίνο και τον Πορτογάλο να μονομαχούν. Όλο αυτό, όμως, χάλασε λόγω του τραυματισμού του CR7, ο οποίος δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί.

««Ο Ρονάλντο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής του. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει, αλλά από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει», είπε ο Λουίς Κάστρο, προπονητής της Αλ Νασρ, για τον Κριστιάνο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα μικρό πρόβλημα στον δικέφαλο.