Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Γουινέας και κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής, όχι επειδή έκανε μεγάλο παιχνίδι αλλά επειδή τα έβαλε με τους παίκτες της Γκάμπιας και τους αποκάλεσε «σκουπίδια» στις δηλώσεις του, για να απολογηθεί στη συνέχεια με ανάρτηση στα social media.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τη φάση των ομίλων και η Γουινέα ήταν αυτή που πανηγύρισε επικρατώντας με 1-0, γεγονός που δεν ήταν αρκετό όμως, όπως φάνηκε, για να είναι χαρούμενος ο Καμαρά. Αντιθέτως, ο παίκτης του Ατρόμητου ήταν μέσα στα νεύρα και τα έβαλε με τους αντιπάλους του, για τους οποίους είπε τα εξής…

«Η Γκάμπια είναι κακή ομάδα, οι παίκτες της είναι σκουπίδια. Έπαιζαν άμυνα για 90 λεπτά. Ο προπονητής τους καλύτερα να το βουλώσει και να κάνει κανένα μάθημα στους παίκτες του».

Δήλωση που προκάλεσε χαμό, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, με τον Καμαρά να επανέρχεται στη συνέχεια μέσω ενός story στα socia media με σκοπό να απολογηθεί. «Θα ήθελα να απολογηθώ στην Γκάμπια για τις δηλώσεις που έκανα χθες μετά τον αγώνα. Ο σεβασμός και το fair play είναι ιερές αξίες στο άθλημά μας», ανέφερε στο μήνυμά του.

Ανάρτηση του Αγκιμπού Καμαρά