Την εμπιστοσύνη του προπονητή του στη Σέλτικ έχει κερδίσει ο Γιώργος Σαμαράς και αυτό καταφέρνει να το βγάλει στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα; Έχει κάνει… όλη την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του!

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ρέιντζερς έδωσε τη νίκη στους «Καθολικούς» και ταυτόχρονα ανάγκασε συμπαίκτες και προπονητές να του βγάλουν το… καπέλο για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά και την υψηλή τεχνική του κατάρτιση. Μαζί με αυτούς όμως, τον τελευταίο και καιρό έχουν… αφυπνιστεί αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ και επιθυμούν να κάνουν τον «Sam» δικό τους!

Τη Serie A στο… πιάτο του!

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα στα Ιταλικά ΜΜΕ το όνομα του 25χρονου επιθετικού «παίζει» πολύ συχνά και έχει συνδεθεί κυρίως με τη Σαμπτόρια και τη Λάτσιο που βρίσκονται σε αναζήτηση αξιόλογου επιθετικού, ενώ ο εκπρόσωπος του παίκτη τονίζει πως είναι αρκετές οι ομάδες από τη Serie A που θέλουν να φέρουν τον Σαμαρά στην ομάδα τους καταθέτοντας πρόταση.

Λα Κορούνια και τώρα… Σπόρτινγκ!

Από την άλλη υπάρχει ενδιαφέρον και από… Ιβηρική μεριά. Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό σενάριο στο οποίο… εμπλέκεται το όνομα του Έλληνα διεθνούς επιθετικού έρχεται από Βρετανικά μέσα, και κάνει λόγο για πιθανή ανταλλαγή του Σαμαρά στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ώστε να έρθει ο Μάρκο Κανέιρα στη Σέλτικ!

Πολυτιμότερος παγκοσμίως!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σαμαράς που όπως φαίνεται απασχολεί και θα απασχολήσει στο μέλλον ακόμη περισσότερο πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ψηφίστηκε στην έγκυρη διεθνή ιστοσελίδα goal.com, ως ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας που μας πέρασε παγκοσμίως λόγω των κατορθωμάτων του στο μεγάλο ντέρμπι της Γλασκόβης, μπροστά από τους Σεσκ Φάμπρεγκας και Γκάρεθ Μπέιλ.

Πηγή: gazzetta.gr