Η Εθνική Ελλάδας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 υποδεχόμενη τη Γαλλία την Τρίτη (21/11) στην OPAP Arena και οι εξέδρες θα είναι κατάμεστες αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της, στην οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη, η ΕΠΟ.

Οι πιθανότητες για πρόκριση στο Euro 2024 μέσω του ομίλου είναι απειροελάχιστες, αν υπάρχουν, αφού η Ολλανδία, με την οποία η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ισοβαθμεί στη 2η θέση, έχει ένα ματς λιγότερο και πιο εύκολους αντιπάλους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επομένως, θα διεκδικήσει ένα «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Γερμανίας στους αγώνες μπαράζ του Μαρτίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος αδιαφορεί για το ματς με τους Γάλλους. Αντιθέτως, οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν να στηρίξουν την Εθνική ομάδα και παράλληλα να δουν από κοντά τον Κιλιάν Μπαπέ και τα υπόλοιπα αστέρια των Τρικολόρ, με αποτέλεσμα να εξαντλήσουν τα εισιτήρια.

«Η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ανεπανάληπτη, καθώς πριν λίγο εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45, OPAP Arena). Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους που εκδηλώνεται για μία ακόμη φορά», ανέφερε σχετικά η ΕΠΟ.