Ο Γιώργος Νεστορίδης, γιος του θρυλικού επιθετικού της ΑΕΚ, Κώστα, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο «Τζάνειο» το βράδυ της Πέμπτης (9/11), με ανάρτησή του την Παρασκευή (10/11) στα social media έδωσε νέες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του, αλλά και την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Νεστορίδης, ο 93χρονος πατέρας του έπεσε από σκάλα στο σπίτι του και χτύπησε στο κεφάλι και στο αριστερό του χέρι.

Σήμερα, λοιπόν, ενημέρωσε ότι οι εξετάσεις που έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ήταν «καθαρές», περιμένοντας πλέον τα νεότερα για την υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας που του έκαναν οι γιατροί.

Μάλιστα, ο γιος του Κώστα Νεστορίδη αποκάλυψε κι ένα εντυπωσιακό περιστατικό που συνέβη μέσα στο ασθενοφόρο και αναδεικνύει την αγάπη του πατέρα του για την ΑΕΚ, που εκείνη την ώρα έπαιζε με την Μαρσέιγ.

Η ανάρτηση του Γιώργου Νεστορίδη:

«Όταν τον πήρε το ασθενοφόρο, ο οδηγός του λέει κύριε Κώστα χάνουμε 1-0… τότε γυρνάει αν και πονούσε σε όλο του τον σώμα και του λέει στο δεύτερο ημίχρονο θα τούς κερδίσουμε…!!!

Καλημέρα καί ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την υγεία τού πατέρα μου!! Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και ευχών…!!!Εχθές το βράδυ είχε ένα ατύχημα.. έπεσε από την σκάλα τού σπιτιού… χτύπησε στο κεφάλι και μπροστά και πίσω… καθώς και το αριστερό χέρι.. και βέβαια όλο το σώμα του… Η αξονική στο κεφάλι ήταν καλή όπως και η ακτινογραφία θώρακα… Ο υπέρηχος άνω κάτω κοιλίας δεν ήταν σαφής… Ελπίζουμε ότι όλα τα πάνε καλά. .. Σάς ευχαριστώ και πάλι να είστε καλά.!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τούς γιατρούς και νοσηλευτές τού νοσοκομείου Τζάνειο Πειραιά Για την όλη προσπάθεια…!!».

Όταν τόν πήρε τό ασθενοφόρο Ο οδηγός τού λέει Κύριε Κώστα Χάνουμε 1-0… τότε γυρνάε αν καί πονούσε σέ όλο του τον…

Posted by Γιώργος Νεστορίδης on Friday, November 10, 2023