Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Άρης και δεν είναι άλλη από τον Κριστιάνο Πορτίγια. Ο Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια. «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για πετύχει η ομάδα τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο νεαρός μέσος.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κριστιάν Πορτίγια για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μέσος, έχει γεννηθεί στις 22 Αυγούστου του 1988, έχει ύψος 1.80 και είναι 73 κιλά.

Η πορεία του Ισπανού

Ο ποδοσφαιριστής σε πολύ μικρή ηλικία τo 2004 ξεκίνησε να φορά τη φανέλα της Real Racing Club de Santander έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές κι ένα γκολ ως το 2007. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Racing Club de Ferrol όπου κατέγραψε 15 συμμετοχές στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2007-08. Τη σεζόν 2008-09 με τη φανέλα της SD Ponferradina είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ. Τη σεζόν 2009-10 με τη φανέλα της Real Sporting de Gijón B είχε 16 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ μέχρι και σήμερα είχε καταγράψει 6 συμμετοχές με τη Real Sporting de Gijón στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πορτίγια: «Έρχομαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο»

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων του ο Κριστιάν Πορτίγια μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Είναι μία ομάδα που και στην πατρίδα μου την Ισπανία έχει πολύ καλό όνομα, πόσω μάλλον μετά τα τελευταία παιχνίδια με την Ατλέτικο. Έρχομαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που γίνεται για να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Πηγή: gazzetta.gr