Ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατό του στην ήττα της Εθνικής Βραζιλίας με 2-0 από την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. Στο μεταξύ, ο 31χρονος άσος της Αλ Χιλάλ, το έχει ρίξει στο… πόκερ.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι λάτρης του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Όσο έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, ήταν… θαμώνας του καζίνου της Βαρκελώνης όπου διοργανώνονται ορισμένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της Ευρώπης. Μαζί του τότε ήταν ο πρώην συμπαίκτης του Τζεράρ Πικέ, επίσης λάτρης του πόκερ. Η συνήθεια τον ακολούθησε έπειτα και στο Παρίσι. Μάλιστα, έχει και σπόνσορα μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες πόκερ.

Το πόκερ, λοιπόν, είναι ένα από τα μεγάλα πάθη του που του έχει αποφέρει σημαντικά χρηματικά ποσά, αλλά και μεγάλες απώλειες. Αυτή τη φορά, όμως, ο «Νέι» βγήκε κερδισμένος καθώς συμμετείχε στο διαδικτυακό «Titans Event» με buy-in 5.200 δολάρια και κατάφερε να φτάσει ως το φινάλε, αλλά τερμάτισε δεύτερος παίρνοντας 66.000 δολάρια. Πρώτος τερμάτισε ο Λιθουανός, Ντομινίκας Μικολαϊτις που «μάζεψε» από το τραπέζι το ποσό των 91.663 δολαρίων.