Ο Άγιαξ υποδέχθηκε τη Φέγενορντ για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Eredivisie και οι οπαδοί του φρόντισαν να διακόψουν αρχικά προσωρινά και στη συνέχεια οριστικά το παιχνίδι πετώντας φωτοβολίδες και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο καθώς έβλεπαν την ομάδα τους να είναι πίσω στο σκορ με 0-3 από νωρίς.

Ο «Αίαντας», ο οποίος είναι ο προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν χάνοντας αρκετούς βαθμούς ήδη ενώ υπάρχει και κόντρα ανάμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση, το ντέρμπι με τον Φέγενορντ ήταν ακόμη πιο δύσκολο και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, με το σκορ να είναι 0-3 από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Χιμένες (9′, 18′) και Παϊσάο (38′).

Βλέποντας, επομένως, την ομάδα τους να παραπαίει, οι οπαδοί του Άγιαξ άρχισαν να πετάνε φωτοβολίδες και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να αποφασίζει την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης μέχρι να επανέλθει η ηρεμία, λίγα λεπτά μετά. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, είχαμε νέα ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων, με συνέπεια ο διαιτητής να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.