Από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας η ΑΕΚ ταλαιπωρείται από διάφορα προβλήματα τραυματισμών και τώρα προέκυψε και η λοίμωξη του Αρόλντ Μουκουντί, με την απόφαση που πάρθηκε να είναι η άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο ώστε να κάνει ειδικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που υπάρχει.

Η Ένωση αντιμετωπίζει την Πέμπτη (21/9) την Μπράιτον στην Αγγλία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά αφού όλα δείχνουν ότι θα παραταχθεί χωρίς το βασικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Κιτρινόμαυροι ήξεραν ότι πάρα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει τον αγώνα ο Ντομαγκόι Βίντα που βγήκε στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού στα πλευρά και τώρα προέκυψε θέμα και με τον Μουκουντί.

Ο στόπερ της ΑΕΚ έπαιξε κόντρα στους Ερυθρόλευκους χωρίς να είναι στο 100% αφού εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από μια λοίμωξη και τελικά η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν την άμεση εισαγωγή του στο Ιατρικό Κέντρο για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πολύ δύσκολα, επομένως, θα καταφέρει κι αυτός να είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τη Μπράιτον, το οποίο ήταν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ και τώρα δυσκολεύει κι άλλο.