Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο για ναρκωτικές ουσίες, ύστερα από στοχευμένους ελέγχους αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ευρύτερη περιοχή πλατείας Αγίου Γεωργίου, Α.Π.Θ. κ.α.) και σε διάφορες περιοχές του νομού. Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη Παράλληλα, κατά τους ελέγχους κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης. Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι παρακάτω περιπτώσεις:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ελέγχθησαν πέριξ χώρων του Α.Π.Θ. οκτώ άτομα, δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν, καθώς κατείχαν μικροδέματα κάνναβης.
  • Στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή πλατείας Αγίου Γεωργίου) συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., συνολικά πέντε άτομα που κατείχαν μικροδέματα κάνναβης.
  • Επιπλέον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά εντοπίστηκαν σε παραλίμνια περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, 1.450 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. (φωτογραφία αρχείου)