Σε λίγα 24ωρα ξεκινάει η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όμως το υλικό που φέρεται να ανέβασε παράνομα, παραμένει ακόμη στο διαδίκτυο.

Οι πρώην σύντροφοι του παρουσιαστή, τον οποίο καταγγέλουν, πέρα από δικαίωση, θα διεκδικήσουν και αποζημίωση, για όσα έχουν υποστεί.

Μάλιστα, η 30χρονη που έσπασε πρώτη την «σιωπή» της, με εξώδικο κάνει έκκληση να προστατευτεί από τα Μέσα. Με επιστολή ζητάει κατά την παρουσία στη δίκη να μην προβληθεί το πρόσωπο της, ώστε να περιορίσει τον διασυρμό της, αφού τα βίντεο των προσωπικών της στιγμών παραμένουν στο διαδίκτυο σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

«Να επιτευχθεί η μη περαιτέρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητας της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο στοιχεία της ταυτότητας της», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή

Παράλληλα, η δικηγόρος της, σημειώνει το εξής: «Εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως ήταν, διότι δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτήν. Περιμένει πάρα πολύ καιρό την εκδίκαση της υπόθεσης και τη δικαίωση της, όσο μπορεί να δικαιωθεί μετά από αυτόν τον διασυρμό που έχει υποστεί. Δυστυχώς, δεν επανορθώνεται με κανένα τρόπο, ούτε περιορίζεται από την στιγμή που κυκλοφορούν ακόμα αναρτημένα στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της».

200.000 ευρώ για ηθική βλάβη

Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί την δεύτερη γυναίκα και πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία έχει καταθέσει επίσης μήνυση.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τόνισε ότι πέρα από δικαίωση, η γυναίκα θα διεκδικήσει και χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη.

«Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λύτρας.