Χωρίς ευρώ στην τσέπη άφησε μία 44χρονη από τη Λάρισα τον 56χρονο σύζυγό της, τον οποίο εγκατέλειψε για χάρη του εραστή της.

Σύμφωνα με το Mega, ο 56χρονος γύρισε ένα απόγευμα στο σπίτι του και το βρήκε άδειο, καθώς όπως αποδείχθηκε η σύζυγός του είχε πάρει όλα τους τα υπάρχοντα και έφυγε με τον εραστή της στο εξωτερικό.

«Δε μπορώ να πιστέψω πόσο επαγγελματικά λειτούργησε πίσω από την πλάτη μου τόσα χρόνια που την είχα δίπλα μου. Κυριαρχεί το “γιατί”. Γιατί να μου φερθεί έτσι;» φέρετια να λέει συντετριμμένος ο σύζυγος.

Η εξωσυζυγική σχέση της 44χρονης φαίνεται πως αρχίζει το 2016. Ένα χρόνο αργότερα αρχίζει να αποσπά χρήματα από τον κοινό συζυγικό λογαριασμό σε συνεργασία με τον εραστή της. «Το 2017 η σύζυγός του, ζήτησε από την τράπεζα ένα δεύτερο ποσό για να το μεταβιβάσει στον εραστή της που ήταν ήδη στο εξωτερικό για να προετοιμάσει την απάτη» λέει η δικηγόρος του 56χρονου.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η 44χρονη πλαστογράφησε την υπογραφή του συζύγου της για να εγκριθεί δάνειο 13.500 ευρώ και να αγοράσει αυτοκίνητο, το οποίο δεν εμφάνισε ποτέ σε κανέναν. Η χαριστική βολή ήρθε το 2019. Όταν ο 56χρονος έλειπε στη δουλειά, η 44χρονη άδειασε όλο το σπίτι με τη βοήθεια μεταφορικής και εξαφανίστηκε με τον εραστή της στο εξωτερικό. Μάλιστα, φρόντισε να πάρει ό,τι απέμεινε στον τραπεζικό τους λογαριασμό, αφήνοντάς τον με 1 ευρώ.

«Ήταν δύσκολο να ξαναχτίσω τη ζωή μου. Είχα να αντιμετωπίσω και τα οικονομικά προβλήματα που μου δημιούργησε αλλά και την ψυχολογική φόρτιση. Αισθάνομαι δικαίωση με το αποτέλεσμα» δηλώνει ο 56χρονος.

Η 44χρονη κατάφερε να αποσπάσει από τον σύζυγό της πάνω από 75.000 ευρώ, ενώ κρίθηκε ερήμην ένοχη τόσο αυτή όσο και ο εραστής της και επιβλήθηκε στον καθένα ποινή φυλάκισης 2 ετών και 5 μηνών.