Άγνωστοι έστελναν απειλητικά μηνύματα σε μαθητές στο Βόλο

Νέο περιστατικό διαδικτυακού bullying απασχολεί τις Αρχές


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
19:04
05/02/2019
Άγνωστοι έστελναν απειλητικά μηνύματα σε μαθητές στο Βόλο
loading

Άλλο ένα περιστατικό διαδικτυακού bullying που αφορά μαθητές απασχόλησε τις αρχές. Το νέο συμβάν αναφέρθηκε σε σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Βόλο κινητοποιώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Όπως μετέδωσε το e-thessalia.gr την αναφορά έκαναν πέντε μαθητές, αγόρια και κορίτσια, στη διεύθυνση του σχολείου.

Τα παιδιά ανέφεραν ότι κάποιο άτομο, προφανώς με ψεύτικο προφίλ, έστελνε μηνύματα με απειλητικό περιεχόμενο και φωτογραφίες στα κινητά τους τηλέφωνα. Αυτό φέρεται να συνέβη δύο μέρες. Οι μαθητές τρομοκρατήθηκαν, ενημέρωσαν τους γονείς που επίσης ανησύχησαν και απευθύνθηκαν στη διεύθυνση του σχολείου για να δουν πώς μπορεί να γίνει η διαχείριση του ζητήματος.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα για το ζήτημα έχει ενεργοποιηθεί και η Ασφάλεια Βόλου μετά από ενημέρωση που υπήρξε τόσο από τους γονείς, όσο και από τη διεύθυνση του σχολείου.

«Πέντε μαθητές με τους γονείς τους μάς ανέφεραν πως δέχονταν για δύο μέρες απειλητικά μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα. Οι απειλές δεν ήταν μόνο στα λόγια, αλλά αποστέλλονταν και φωτογραφίες. Αμέσως ενημερώσαμε τους αρμόδιους φορείς, όπως την Αστυνομία, που διερευνά την υπόθεση» τονίστηκε από τη διεύθυνση του σχολείου, που πρόσθεσε πως «μόλις μάθαμε για το περιστατικό, μεταβήκαμε σε όλες τις αίθουσες του σχολείου για να υπάρξει ενημέρωση στους μαθητές. Κάποιοι μαθητές το γνώριζαν το θέμα, άλλοι όχι. Πάντως μετά την ανάδειξη του ζητήματος τις τελευταίες ημέρες δεν υπήρξε ενόχληση των μαθητών στο διαδίκτυο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει