Με τρεμάμενη φωνή η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, απευθύνει μέσω του Newsbeast έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Τα ίχνη του, όπως εξηγεί, χάθηκαν την Πέμπτη (4/1) και για να μην έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του, όπως λέει, κάτι έχει συμβεί.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, οι Αστυνομικοί ψάχνουν, παίρνουν καταθέσεις, ερευνούν τα σημεία που έδωσε σήμα το κινητό του. Δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση. Ξέρουμε πως όλοι τον ψάχνουν» σημείωσε η κα Κούτσικου το πρωί της Δευτέρας (8/1) στο Newsbeast.

«Φοβόμαστε ότι κάτι έχει πάθει, για να μην έχει επικοινωνήσει μαζί μας» επισημαίνει και, αναφερόμενη στο πώς γίνονται οι έρευνες, εξηγεί:

«Υπάρχει ένας χάρτης, σύμφωνα με τις κεραίες που έχει δώσει σήμα το κινητό του. Απλά η εμβέλεια είναι χιλιομετρικά μεγάλη και έτσι, από την ημέρα που καταθέσαμε την εξαφάνιση, ψάχνουν παντού. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα συγκεκριμένα σημεία».

Ο 31 ετών Μπάμπης που έχει εξαφανιστεί

«Μπορεί ακόμη και το πιο μικρό στοιχείο για τις έρευνες να είναι σημαντικό και να βοηθήσει»

«Όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε τον αδερφό μου ή έχει ακούσει το οτιδήποτε -ακόμη και κάτι που μπορεί για τον ίδιο να μην είναι σημαντικό, ζητάμε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. Μπορεί ακόμη και το πιο μικρό στοιχείο για τις έρευνες να είναι σημαντικό και να βοηθήσει.

Ας έρθει όποιος ξέρει το οτιδήποτε, να καταθέσει στην Ασφάλεια, ό,τι ώρα και να είναι. Βρίσκονται όλοι τους εδώ» επισημαίνει κλείνοντας η κα Κούτσικου.

Εικόνα του Newsbeast από το σημείο των ερευνών στο Μεσολόγγι

Το χρονικό της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη

Το απόγευμα της Πέμπτη (4/1) ο Μπάμπης ετοιμάζονταν να πάει για κυνήγι. Το τελευταίο άτομο που είδε τον 31χρονο είναι ένας 51χρονος φίλος του, ο οποίος κρατείται, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ, όπως είπε στους Αστυνομικούς, άφησε τον νεαρό σε ένα πάρκινγκ κοντά στα παλαιά ΤΕΙ.

Ο ίδιος επισημαίνει στην κατάθεσή του ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου και ότι ο Μπάμπης στο πάρκινγκ (όπου ισχυρίζεται πως τον άφησε) θα έβρισκε έναν φίλο του από το Αγρίνιο και θα πήγαιναν μαζί για κυνήγι.

Ο 51χρονος, ο οποίος είναι κρεοπώλης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στις Αρχές έπεσε σε αντιφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, είπε ότι το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) παρέλαβε τον 31χρονο από το σπίτι του και τον άφησε στο πάρκινγκ. Ακολούθως, ισχυρίζεται ότι μετέβη σε ένα μίνι μάρκετ στην οδό Ναυπάκτου στο Μεσολόγγι, σε απόσταση, δηλαδή, το πολύ 10 λεπτών (με το αυτοκίνητο) από τα παλαιά ΤΕΙ. Εδώ, υπάρχει ένα μεγάλο κενό, καθώς ο 51χρονος δεν έφτασε στο μίνι μάρκετ μετά από 10 λεπτά, αλλά μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά.

Επίσης, ο κρεοπώλης, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ενώ προέκυψε και από την άρση απορρήτου, δεν είχε μαζί του τηλέφωνο, αλλά το είχε αφήσει στο σπίτι του και έτσι δεν μπορεί να αποδειχθεί η διαδρομή που ακολούθησε.

Ο Μπάμπης Κούτσικος