Απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, έδωσε ο επιχειρηματίας, που πλέον είναι ιερέας και φέρεται να ακολούθησε το δρόμο της εκκλησίας, ώστε να γλιτώσει από πολίτες που τον έψαχναν, επειδή τους χρωστούσε μεγάλα ποσά.

Ο κληρικός μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ισχυρίστηκε πως «η ψυχή ανήκει στον Κύριο, στον Θεό. Αλίμονο αν είχα πάρει και αν μου είχαν δώσει 1.000.000 ευρώ. Δίνει κανένας 1.000.000 ευρώ; Ποιος θα μου έδινε 1.000.000 ευρώ;».

«Καταβάλω 200 ευρώ τον μήνα, ανελλιπώς από τον Ιούνιο. Όταν έχεις μία συμφωνία, έχεις και μία ρύθμιση. Τι άλλο να κάνεις; Να δώσω την ψυχή μου;», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε ότι «ανά πάσα στιγμή κάποιος δικαστικός κλητήρας μπορεί να βρει τη διεύθυνσή μου. Όλα μου τα στοιχεία είναι διαθέσιμα. Ξέρουν που μένω».

«Αγωνιούν οι άνθρωποι, θα πληρωθούν;»

Έμπορος από την Πάτρα που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα του επιχειρηματία, μίλησε στην εκπομπή του Mega και ανέφερε πως ο ιερέας του χρωστάει 50.000, ενώ τον εντόπισε στο Facebook μετά από καιρό. Μάλιστα, φέρεται πως είχε σχετική επικοινωνία μαζί του, με τον δεύτερο να τον απειλεί με μήνυση.

Η δικηγόρος του Ανθούλα Ανασόγλου είπε πως «έχει καταστρέψει οικογένειες, έχει ακατάσχετο», συμπληρώνοντας πως δεν πρόκειται για ένα μόνο θύμα αλλά για πολύ περισσότερα.

«Το θέμα είναι ότι αγωνιούν οι άνθρωποι, θα πληρωθούν;», είπε μεταξύ άλλων.