Με επιφύλαξη αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού την καταγγελία ενός 40χρονου ότι ο 68χρονος σήμερα πατέρας του τον βίαζε τα τελευταία 20 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία στις 27 Ιανουαρίου δύο ημέρες μετά την τελευταία επίσκεψη του 40χρονου στο σπίτι του ηλικιωμένου πατέρα του στη Δυτική Αττική.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – ο 68χρονος όρμησε πάνω στον γιο του, με χρήση σωματικής βίας τον πέταξε στο πάτωμα και τον ακινητοποίησε, ενώ στη συνέχεια τον βίασε.

Το περιστατικό, όπως υποστήριξε ο 40χρονος, έγινε το πρωινό της περασμένης Τετάρτης (25/1) όταν πήγε στο σπίτι του 68χρονου προκειμένου να τον δει. Στην αρχή, με βάση την καταγγελία, όλα κυλούσαν ομαλά όμως μετά από περίπου μία ώρα ο ηλικιωμένος έγινε επιθετικός και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Μάλιστα, ο 40χρονος υποστήριξε πως εδώ και 20 χρόνια ο πατέρας του προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του, χωρίς όμως ποτέ ο ίδιος να έχει βρει τη δύναμη να μιλήσει. Όπως αναφέραμε στην αρχή του κειμένου, ωστόσο, η καταγγελία για μία σειρά από λόγους εξετάζεται μεν αλλά αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη επιφύλαξη από την ΕΛ.ΑΣ.