Διαψεύδει τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο ένας τρόφιμος του Ιδρύματος, ο Παντελής, που διαβιεί σε δομή της ΜΚΟ από τα 8 του χρόνια μαζί με τα αδέλφια του.

«Ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω “πατέρα”, γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στη ζωή και εμένα και τον αδελφό μου» λέει αρχικά ο Παντελής, μιλώντας στο «Πρωινό».

«Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους “έχουμε μεγαλώσει” και αυτούς στην Κιβωτό του Κόσμου. Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα “VIP” σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη» υποστηρίζει ο νεαρός άνδρας.

Όπως ανέφερε, αφήνοντας έκπληκτους όλους στο πάνελ της εκπομπής, «εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο “πατέρας” μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ».

Ο νεαρός ανέφερε πως δεν έχει συμβεί τίποτα από όλα όσα καταγγέλλονται για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου» ενώ ερωτηθείς γιατί τώρα υπάρχει αυτό το κύμα καταγγελιών απάντησε πως «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

Ανέφερε ακόμη πως κάθε καλοκαίρι ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περίπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζί διακοπές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει γυρίσει όλα τα νησιά, διευκρινίζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.