Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα (Δευτέρα 10/10) το μεσημέρι ο 53χρονος ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό, καθώς επίσης και για μαστροπεία πάλι με θύμα την ίδια ανήλικη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο και κάθε ψηφιακό μέσο του 53χρονου, για να διαπιστώσουν την ταυτότητα των τουλάχιστον 10 ακόμη ατόμων που φέρονται να έχουν ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης, αλλά και των τουλάχιστον 200 που φέρονται να είχαν έρθει σε επαφή μαζί του για να κλείσουν ραντεβού με το παιδί. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 53χρονος διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «διαφημίζοντας» με γυμνές φωτογραφίες τη 12χρονη μαθήτρια, την οποία φέρεται να εξέδιδε προς 50 – 70 ευρώ τη φορά.

Τα ραντεβού δίνονταν με τους υποψηφίους πελάτες κοντά στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια, ενώ οι ερωτικές συνευρέσεις γίνονταν κατά βάση στα αυτοκίνητά τους. Ο 53χρονος φέρεται μάλιστα απειλούσε ακόμη και με όπλο την ανήλικη προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

Μαζί του στον ανακριτή θα οδηγηθεί κι ένας 42χρονος που συνελήφθη για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς φέρεται να είχε επί πληρωμή ερωτικές συνευρέσεις με τη 12χρονη μαθήτρια. Αμφότεροι παραμένουν κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ, χωρίς να έχουν πει κάτι στους αστυνομικούς.