Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (9/8) ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος από το μπαλκόνι του οποίου έπεσε μία 17χρονη το βράδυ της Δευτέρας (8/8) στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο άνδρας ο οποίος συλληφθεί είναι ο πατέρας φίλης της 17χρονης και την ώρα που σημειώθηκε η πτώση του κοριτσιού απουσίαζε από το σπίτι.

Το κορίτσι το οποίο διαμένει σε Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, είχε πάει στο φιλικό σπίτι μαζί με δύο φίλες της και διασκέδαζαν στο διαμέρισμα σε ώρα κανονικής εξόδου από το μέρος που διαμένουν.

Η 17χρονη είναι βουλγαρικής καταγωγής είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων από περιοχή της Αχαΐας.

Η ανήλικη κοπέλα κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να βγήκε από το παράθυρο του μπάνιου και από το μπαλκόνι να βρέθηκε στο κενό. Εκτίμηση της αστυνομίας φέρεται επίσης να είναι ότι η ανήλικη θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Το κορίτσι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργείο.

Ο πατέρας της ανήλικης στον οποίο ανήκει το διαμέρισμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Πηγή φωτογραφίας: epirus-tv-news.gr