Τη στενοχώρια του για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας που αφορούν τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που κατηγορείται για αποπλάνηση 6χρονου κοριτσιού (16 ετών σήμερα) εξέφρασε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Ο άντρας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με το κοριτσάκι όταν εκείνος 60 ετών. Σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επεβλήθη ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε και ξαφνιασμένος και τόνισε ότι όποιος πάει να συνδέσει την μπάντα με ειδεχθή πράξεις θα τον βρει απέναντί του.

«Από την πρώτη στιγμή όπως και όλος ο κόσμος αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια και το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες. Αυτό είναι σε ανθρώπινο επίπεδο. Από εκεί και πέρα, οποίος άρρωστος του πληκτρολογίου θέλει να συνδέσει αυτή τη μπάντα με μια τόσο ειδεχθή πράξη, θα μας βρει απέναντι» είπε.

Και κατέληξε: «Στο τέλος, δεν μπορεί να κοιτάμε τον υδραυλικό, τον πρώην συνεργάτη και τον κηπουρό, για να δούμε τι μπορεί να κάνει στο μέλλον. Δεν μπορούμε να μπούμε σε μία τέτοια τρέλα. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτό. Και τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία».