Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη από χούλιγκανς. Ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Tlive», λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές και έδωσε την δική του εκδοχή για το έγκλημα.

Αρχικά, δήλωσε φοβισμένος, αλλά όχι για την ζωή του, όπως τόνισε, ενώ ζήτησε συλλυπητήρια από την οικογένεια του 19χρονου. Παράλληλα, επισήμανε πως βασικές λεπτομέρειες για το έγκλημα, θα τις αποκαλύψει στον ανακριτή.

«Είδα στις ειδήσεις το συμβάν και φοβήθηκα. Θα έφευγε ο πατέρας με την γιαγιά μου, οπότε είπα να πάω κι εγώ. Φοβήθηκα, δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση και ούτε ήθελα. Φοβήθηκα, πες, φοβήθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε ότι δεν δέχθηκε βοήθεια για να φύγει από την χώρα, ενώ μέσω των δελτίων ειδήσεων έχει εικόνα για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Δεν με βοήθησε κανείς να διαφύγω, το πήρα απόφαση μόνος μου. Δεν είπα κάτι στον πατέρα μου, όταν φύγαμε από την Ελλάδα. Το είπα όταν φτάσαμε. Έφυγε ο πατέρας μου για να φέρει την γιαγιά μου και του είπα να πάω μαζί του», δήλωσε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι «αυτό που ζω είναι μια μεγάλη περιπέτεια για την ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Για εμένα δεν φοβάμαι κάτι, όλα τα άλλα θα τα πω στον ανακριτή. Έχω καταλάβει από τις ειδήσεις, ότι σε βάρος μου έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Γνωρίζω για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, το έχω δει στις ειδήσεις».

«Στον ανακριτή θα περιγράψω τον ρόλο που είχα στην επίθεση, όπως τι έγινε με αυτόν που μαχαίρωσε τον Άλκη», δήλωσε μεταξύ άλλων και είπε ότι «ειλικρινά μέσα από τα βάθη της ψυχής μου λυπάμαι για όλα. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια που έχασε το παιδί της. Έχω μετανιώσει. Δεν θα πήγαινα στο γήπεδο ξανά, γιατί η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα».