«Μαλώσαμε και τη χτύπησα. Δεν περίμενα να της κάνω τέτοια ζημιά. Δεν το ήθελα». Αυτά ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα από τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο 46χρονος Ε.Γ., ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

Ο 46χρονος, γνώστης πολεμικών τεχνών, παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας –προφανώς κέρδιζε χρόνο πιστεύοντας ότι θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία όπως το 2015- στην ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από αναζητήσεις τριών ημερών. Εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής μαζί με τον συνήγορο του και έδωσε μία πρώτη προανακριτική κατάθεση, όπου αναφέρθηκε στο περιστατικό και στον βίο του με την 40χρονη γυναίκα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 46χρονος Ε.Γ. φέρεται να είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι «δεν περίμενα πως θα της έκανα τέτοια ζημιά. Όταν την είδα κάτω γεμάτη αίματα φοβήθηκα και έφυγα». Σε βάρος του θα ασκηθεί δίωξη για απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.