Απειλές για τη ζωή του καταγγέλλει ότι δέχεται Έλληνας YouTuber, με αγνώστους να τον απειλούν πως θα τον μαχαιρώσουν. Μάλιστα οι απειλές αφορούν και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για τον Σωτήρη που έχει το κανάλι «Unboxing Specialist» και είναι διάσημος για τις παρουσιάσεις αλλά και τις κριτικές του. Αριθμεί περίπου 200.000 ακολούθους, στους οποίους έκανε γνωστό από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα μέσω e-mail.

Πληροφορίες θέλουν τον ίδιο να έχει άμεσα ενημερώσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία φέρεται να τον προέτρεψε να καταθέσει μήνυση, κάτι που έκανε την ίδια ημέρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σε βίντεό του διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών με τίτλο «Στο έλεος των εκβιαστών! Το τελευταίο μου βίντεο;» ο Unboxing Specialist παρουσίασε κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει.

«Σωτήρη σβήσε όλα τα βίντεο που προτρέπεις τον κόσμο να βάλει κάμερες ΠΑΡΑΝΟΜΑ να παρακολουθούν δημόσιο χώρο. Σου δίνουμε 48 ώρες να το κάνεις αλλιώς ερχόμαστε να σε μαχαιρώσουμε στο λαιμό και θα στο κόψουμε», αναφέρει το πρώτο μήνυμα που στάλθηκε στις 28 Δεκεμβρίου.