Στο σπίτι του επιστρέφει φορώντας «βραχιολάκι» ο 48χρονος ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο είχε προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι επιχείρησε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στην περιοχή της Ραφήνας.

Ο 9ος τακτικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση έκανε δεκτό σχετικό αίτημα της υπεράσπισης του κατηγορούμενου και αντικατέστησε την προσωρινή του κράτηση με κατ΄ οικον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, το υλικό από τις κάμερες της περιοχής από το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο δεν επιβεβαιώνεται πως ήταν εκείνος που προσπάθησε να βάλει με τη βία στο αυτοκίνητο τη 13χρονη καθώς φαίνεται στο σημείο άλλο αυτοκίνητο, ίδιου χρώματος με το όχημα το δικό του.

Το 13χρονο κορίτσι έχει καταγγείλει πως ο κατηγορούμενος είχε βγει από το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ραφήνας, και αποπειράθηκε να επιβιβάσει το ανήλικο κορίτσι σε αυτό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.