Αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα που θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (18/11) ενώπιον ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του.

«Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο το παιδί μου το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο» λέει στον Ant1 ο 29χρονος.

«Πιστεύω ότι είναι αθώος, το γνωρίζω ότι είναι αθώος», λέει από την πλευρά του ο πατέρας του αστυνομικού, και συμπληρώνει ότι «Ο γιος μου κάνει λόγο για σκευωρία».

Οι συνήγοροι του αστυνομικού ζητούν ακύρωση της ποινικής διαδικασίας. Στον ανακριτή έχει καταθέσει η πρώην σύζυγος που έκανε την καταγγελία, ενώ αναμένεται να καταθέσει παρουσία παιδοψυχιάτρου και η ανήλικη.

Ο 29χρονος κάνει λόγο για εκδικητική στάση της πρώην συζύγου

«Όταν ο πατέρας της έθεσε ζήτημα συνεπιμέλειας του ανήλικου παιδιού και όχι απλής επικοινωνίας προφανώς αντέδρασε υπάρχει καταγεγραμμένη ευθεία απειλή της προς τον ίδιο ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του και ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το πετύχει αυτό» αναφέρει ο Γιώργος Παναγιώτου, συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου.