Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Aυγούστου μετά από ληστεία σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη και όπως προέκυψε ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί «στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν».

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388320, 2310-388319 και 2310-388318 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 15-10-2021.

Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε τα στοιχεία και φωτογραφίες του συλληφθέντα στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ εδώ.

*Φωτογραφία αρχείου