Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Νέες δηλώσεις για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/6) έκανε ο Αρχεπίσκοπος Ιερώνυμος, χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη πρωτόγνωρο και συγκλονιστικό.

Οι δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου: «Αυτό που συνέβη είναι πρωτόγνωρο και συγκλονιστικό από όλες τις απόψεις. Είδα όλους έναν ένα έναν από τους αδερφούς αρχιερείς και τον γραμματέα των δικαστηρίων. Η κατάστασή τους ήταν δύσκολη, ξεπεράστηκαν τα πρώτα εμπόδια, δύο ή τρεις αρχιερείς είναι εκείνοι που χρειάζονται ακόμα κόπο για να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως και ο γραμματέας των δικαστηρίων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό, στον υπουργό Υγείας, στην υπουργό κυρία Κεραμέως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωθυπουργό που τηλεφώνησε και τον οικουμενικό πατριάρχη, οι οποίοι συνέχεια τηλεφωνούν. Αυτό σαν γεγονός πρέπει να μας προβληματίσει και να διερωτηθούμε γιατί έγινε, ποιοι δεν πρόσεξαν, πού είναι οι ευθύνες και να λάβουμε τα μέτρα μας».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του: