Στο μικροσκόπιο των αρχών βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν συγκεκριμένα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με τον σύζυγό της το βράδυ πριν τον φόνο.

Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου ότι οι δυο τους είχαν ανταλλάξει κάποια μηνύματα στις 12 το βράδυ, τα οποία πιθανόν να δείχνουν προστριβή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Κατά την αναταλλαγή των μηνυμάτων η κοπέλα βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο, ενώ στα μηνύματα υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη «stupid», με την αστυνομία να διευρευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

Ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζονται είναι το κρίσιμο «κενό» ανάμεσα στην στιγμή που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού και του εγκλήματος αλλά και τα όσα έδειξε το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα, καθώς όλα δείχνουν πως η κάρτα έχει αφαιρεθεί 4 ή 5 ώρες πριν μπουν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Επιπλέον, φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου τις στιγμές που αυτός ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Σημειώνεται ότι ο πιλότος δίνει κατάθεση στο Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ εδώ και τέσσερις ώρες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να λυθεί το μυστήριο.