Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Απελπισμένοι είναι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ Ρεθύμνου που πρέπει να ανεβούν το δικό τους καθημερινό Γολγοθά προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Το τηλεφωνικό ραντεβού για γιατρό είναι μια απίστευτη ταλαιπωρία, ενώ και ακόμα αν οι ασθενείς καταφέρουν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο, τους ενημερώνουν ότι το σύστημα των ραντεβού δεν έχει ανοίξει και πρέπει να καλέσουν άλλη μέρα!

Στο ΙΚΑ υπάρχει ένας μόνο παιδίατρος για να εξυπηρετήσει χιλιάδες παιδάκια, αφού έχει παραιτηθεί η δεύτερη παιδίατρος και η θέση παραμένει κενή, ενώ επιπλέον έχουν λήξει οι συμβάσεις του οικογενειακού γιατρού του οφθαλμιάτρου, του ψυχιάτρου και του ωτορινολαρυγγολόγου.

Το ακτινολογικό τμήμα παραμένει κλειστό εδώ και 7 χρόνια, ενώ και το μικροβιολογικό τμήμα είναι κλειστό 7 μήνες.

Κενές παραμένουν και οι ειδικότητες των νευρολόγων, ενδοκρινολόγων και δερματολόγων.

Πηγή: goodnet.gr