Μυστήριο επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις της οποίας τα ίχνη χάθηκαν μυστηριωδώς από το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου.

Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της για να περάσει από συνέντευξη για εργασία σε κατάστημα στην Παιανία, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής Άρτεμις μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έδωσε τα νέα στοιχεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας, οι πληροφορίες που έχει στα χέρια του αναφέρουν πως η νεαρή Άρτεμις κινείται στο χώρο του κέντρου Αθήνας και είναι φανερά ταλαιπωρημένη και αδυνατισμένη ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια της έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως «Κρατείται παρά τη θέληση της».

"Η 19χρονη κινείται στο κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει μαζί…

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Friday, January 22, 2021

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε πάρει πάρα πολλές μαρτυρίες ότι η 19χρονη κινείται στο κέντρο της Αθήνα. Μία στα Πατήσια, μία στη Δάφνη, μία στην Καισαριανή, μία στο Μεταξουργείο. Οι πληροφορίες που έρχονται στην οικογένεια είναι πλέον πάρα πολλές. Εγώ αυτό που θέλω να πω, είναι όποιος γνωρίζει κάτι πιο συγκεκριμένο να πάρει ένα τηλέφωνο έστω και ανώνυμα για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε την 19χρονη.

Οι πληροφορίες που έχουν έρθει μέχρι σήμερα αναφέρουν πως η εικόνα της 19χρονης δεν είναι πάρα πολύ καλή, οπότε χρειάζεται τη βοήθεια μας και εμείς πρέπει να βοηθήσουμε αυτό το κορίτσι να γυρίσει στην οικογένεια του» ανέφερε αρχικά ο κ. Ντούγκας και τόνισε πως όποια πληροφορία φτάνει στα χέρια του εξετάζεται διεξοδικά.

Τέλος, ο κ. Ντούγκας σημείωσε πως: «Έχουμε μια πληροφορία από άτομο που ξέρει την κοπέλα. Είχαν συναντηθεί το καλοκαίρι. Έχουμε επίσης μια σημαντική πληροφορία από άτομο που άκουσε και το όνομα της».