Με τη «σφραγίδα» της Εισαγγελίας Εφετών μπήκε στο αρχείο η μήνυση 19 επενδυτών της Folli Follie σε βάρος του πρώην προέδρου και δύο μελών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που αφορούσε σε ανώνυμη καταγγελία, το 2015, η οποία τους εμφάνιζε να έχουν προχωρήσει σε ελλιπή έλεγχο  στους ισολογισμούς της εταιρείας.

Από την εισαγγελική έρευνα , σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψαν ενδείξεις για ευθύνες σκόπιμης αδράνειας σε βάρος του τότε προέδρου και των δύο μελών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αν και οι μηνυτές προσέφυγαν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ζητώντας να μην αρχειοθετηθεί η υπόθεση,  ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών συντάχθηκε με την άποψη του συναδέλφου του και επικύρωσε την σχετική διάταξη.

Ο εισαγγελέας φέρεται στη διάταξη αρχειοθέτησης να αναγνωρίζει στους μηνυομένους ότι έλεγξαν την καταγγελία, παρά το γεγονός ότι ήταν ανώνυμη. Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε ορκωτό ελεγκτή της Folli Follie, ο οποίος βάσει νομοθεσίας έχει αυξημένη αρμοδιότητα για διενέργεια ελέγχων, ωστόσο, δεν προσκόμισε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο στην έρευνα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Τέλος, για την φερόμενη καθυστέρηση αναστολής της διαπραγμάτευσης της μετοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφεται έλλειψη επαρκών ενδείξεων.