Αντιδράσεις, σχόλια αλλά και πρόστιμα έφερε η εμφάνιση του τραγουδιστή Κώστα Μπίγαλη σε μπαρ της Τήνου. Κατά τον έλεγχο κλιμακίου της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε συνωστισμός από όρθια άτομα τα οποία αψηφώντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού χόρευαν.

Η βραδινή εμφάνιση του ερμηνευτή σημειώνεται πως διαφημιζόταν εδώ και καιρό μέσω των social media αλλά και με αφίσες που είχαν αναρτηθεί σε περίοπτα σημεία του νησιού.

Το πρόστιμο των 3.000 ευρώ που επιβλήθηκε στο κατάστημα αλλά και το τι συνέβη το βράδυ της εμφάνισής του σχολίασε ο τραγουδιστής μιλώντας στο protothema.gr.

Όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης μέσα στο μπαρ δεν βρίσκονταν περισσότερα από 40 με 45 άτομα, τα μισά δηλαδή απ’ όσα υπολόγιζαν κι αυτό διότι το μεσημέρι ακύρωσαν αρκετοί, όντας μουδιασμένοι στο άκουσμα του αριθμού των κρουσμάτων.

«Δεν υπήρχε συνωστισμός και οι λίγοι που σηκώθηκαν να χορέψουν το έκαναν δέκα λεπτά πριν ολοκληρώσω την εμφάνιση μου» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως κατά διάρκεια του προγράμματος οι λιγοστοί φαν του απολάμβαναν τα τραγούδια του καθιστοί.

 Δείτε το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στα social media: